template->_php_include(): File ./../includes/nav.inc.php does not exist or is empty

Hammer Problem

A place to discuss Custom additions to Dystopia.

Moderator: Forum Moderators

Hammer Problem

Postby D.ee » Sun Mar 20, 2011 6:10 pm

Hello everyone.
Firstly, I don't know if this is the right place to post, but whatever.

I recently tried to make a map for dystopia, so I've set up Hammer the way the wiki sais. Now the problem is that when I create a new map the various screens are all black, without the grid lines at all, making it impossible to create any brushes,add entities etc.
When I open another map the everything shows up normal and I can work on the map. But after I work on it for a minute or two, the screens turn black again.

Note : I got a new pc and I think that has something to do with it, since I didn't have this problem with my old one.

Help please!
D.ee
PHAN
PHAN
 
Posts: 43
Joined: Wed Sep 02, 2009 7:14 am
Real Name: Ben

Re: Hammer Problem

Postby Spire » Sun Mar 27, 2011 3:46 am

This doesn't sound like anything we can help you with here. It sounds like a video card compatibility issue with the SDK or something like that and not specific to Dystopia modding. I would suggest posting on and searching at the Source SDK forum. This guy here looks like he's gone through a similar issue as you are.

Sounds like a really annoying issue, Hope you are able to find a solution!
Spire
Puny Human staff
 
Posts: 544
Joined: Fri Jun 09, 2006 4:00 am
Location: San Diego, California, USA
Real Name: Samuel Rice

Re: Hammer Problem

Postby fug » Thu Mar 31, 2011 3:57 pm

You're opening\running Dystopia in Source 2009 SDK, you need to make sure you use Source 2007 SDK.
Image
User avatar
fug
Puny Human staff
 
Posts: 285
Joined: Wed Feb 23, 2011 5:51 am

Re: Hammer Problem

Postby D.ee » Fri Apr 01, 2011 6:49 am

And how do I change that? If I try to run the 07 version it sais there's no configuration to run it, because I seem not to have any game that uses that SDK.
D.ee
PHAN
PHAN
 
Posts: 43
Joined: Wed Sep 02, 2009 7:14 am
Real Name: Ben

Re: Hammer Problem

Postby fug » Fri Apr 01, 2011 7:29 am

You need to go to your: steam\steamapps\accountname\sourcesdk\bin\source2007\bin\GameConfig.txt

And add a configuration for Dystopia, if you go to the sourcesdk\bin\orangebox folder, just copy the info in the GameConfig.txt and change all 'orangebox' references to 'source2007'.
Image
User avatar
fug
Puny Human staff
 
Posts: 285
Joined: Wed Feb 23, 2011 5:51 am

Re: Hammer Problem

Postby D.ee » Sat Apr 02, 2011 6:04 am

Works perfectly so far! Thank you !
D.ee
PHAN
PHAN
 
Posts: 43
Joined: Wed Sep 02, 2009 7:14 am
Real Name: Ben

Re: Hammer Problem

Postby Spire » Mon Apr 04, 2011 3:17 am

Oh nice catch fug, I didn't realize the source 2009 sdk had issues like this. I don't think I've even tried running it.
Spire
Puny Human staff
 
Posts: 544
Joined: Fri Jun 09, 2006 4:00 am
Location: San Diego, California, USA
Real Name: Samuel Rice

Re: Hammer Problem

Postby fug » Wed Apr 06, 2011 3:19 am

:P

I guess when Portal 2 comes, the 2009 supported mod tools will be released. Right now 2009 is pretty useless unless you're mapping for Ep2. Still there are some handy displacement sculpting tools in 2009. Also I heard that Valve are trying to simplify map making process and mod making in general with better tools/systems in the near future.
Image
User avatar
fug
Puny Human staff
 
Posts: 285
Joined: Wed Feb 23, 2011 5:51 am


Return to Dystopia Custom Content

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron