template->_php_include(): File ./../includes/nav.inc.php does not exist or is empty

Old Weapon Models

A place to discuss Custom additions to Dystopia.

Moderator: Forum Moderators

Old Weapon Models

Postby KindredPhantom » Mon May 04, 2009 11:43 am

I zipped up the old Pre-v1 weapon models for the grenade launcher, the shotgun and the ion cannon.

http://zero-flame.com/download.php?view.37

There are some problems with the models in-game though. The Ion Cannon Model dissapears after shooting, so you will have to switch to another weapon then switchback to get it to re-appear. I don't know why it happens. Also the Shotgun reload animation won't play if you have wired reflexes, but it will still reload.

To install simply extract the contents of the zip files into your "Steam/Steamapps/username/Dystopia/Dystopia" file directory.
Image
Image
Image
User avatar
KindredPhantom
Puny Human staff
 
Posts: 3167
Joined: Mon Jan 23, 2006 8:27 am
Location: United Kingdom

Re: Old Weapon Models

Postby Neon Girl » Mon May 04, 2009 12:44 pm

Link'd!
Maybe if you installed the other old ion over the top it might work better..?
User avatar
Neon Girl
PHAN
PHAN
 
Posts: 1301
Joined: Wed Oct 15, 2008 3:01 pm

Re: Old Weapon Models

Postby KindredPhantom » Tue May 05, 2009 5:56 am

Neon Girl wrote:Link'd!
Maybe if you installed the other old ion over the top it might work better..?

I don't think it would do anything, but i'll give it a shot.
Image
Image
Image
User avatar
KindredPhantom
Puny Human staff
 
Posts: 3167
Joined: Mon Jan 23, 2006 8:27 am
Location: United Kingdom

Re: Old Weapon Models

Postby Ansob » Tue May 05, 2009 8:48 pm

KindredPhantom wrote:The Ion Cannon Model dissapears after shooting, so you will have to switch to another weapon then switchback to get it to re-appear.


Presumably the cooldown animation being FUBAR'd.
Ansob
higher post count
 
Posts: 3418
Joined: Wed Aug 17, 2005 4:25 am
Location: London
Real Name: Alex Norris

Re: Old Weapon Models

Postby KindredPhantom » Wed May 06, 2009 4:04 pm

Ansob. wrote:
KindredPhantom wrote:The Ion Cannon Model dissapears after shooting, so you will have to switch to another weapon then switchback to get it to re-appear.


Presumably the cooldown animation being FUBAR'd.

Only happens on servers online, it works on a listen server.
Image
Image
Image
User avatar
KindredPhantom
Puny Human staff
 
Posts: 3167
Joined: Mon Jan 23, 2006 8:27 am
Location: United Kingdom

Re: Old Weapon Models

Postby Ansob » Thu May 07, 2009 8:51 am

Non-whitelisted animations on pure servers with whitelists?
Ansob
higher post count
 
Posts: 3418
Joined: Wed Aug 17, 2005 4:25 am
Location: London
Real Name: Alex Norris

Re: Old Weapon Models

Postby KindredPhantom » Tue May 12, 2009 8:06 am

Old ion cannon model isn't shown on whitelisted servers that don't allow custom models.
Image
Image
Image
User avatar
KindredPhantom
Puny Human staff
 
Posts: 3167
Joined: Mon Jan 23, 2006 8:27 am
Location: United Kingdom

Re: Old Weapon Models

Postby Neon Girl » Thu Mar 10, 2011 5:29 pm

Hey Kindred, you still have a copy of these?
User avatar
Neon Girl
PHAN
PHAN
 
Posts: 1301
Joined: Wed Oct 15, 2008 3:01 pm

Re: Old Weapon Models

Postby KindredPhantom » Thu Mar 10, 2011 6:39 pm

Neon Girl wrote:Hey Kindred, you still have a copy of these?

I'll have a look but it wouldn't be too hard to get them again.
Image
Image
Image
User avatar
KindredPhantom
Puny Human staff
 
Posts: 3167
Joined: Mon Jan 23, 2006 8:27 am
Location: United Kingdom

Re: Old Weapon Models

Postby maithly » Sat Dec 28, 2013 12:08 am

I've been trying to get screens and cyberscreens to work in a test map I'm making, but just can't get them to work at all.. I've followed the wiki instructions to the letter but they just render as nothing at all. In the case of my dys_screen it actually renders THROUGH the screen's model.
maithly
Blank Load Out
 
Posts: 1
Joined: Sat Dec 28, 2013 12:05 am

Re: Old Weapon Models

Postby twincannon » Sat Dec 28, 2013 4:16 pm

maithly wrote:I've been trying to get screens and cyberscreens to work in a test map I'm making, but just can't get them to work at all.. I've followed the wiki instructions to the letter but they just render as nothing at all. In the case of my dys_screen it actually renders THROUGH the screen's model.


If it's rendering behind the model or parts of the model the screen entity needs to be pulled out more. It'll render from the origin of the entity (so, in the middle of the little cube in hammer's 3d view).

Unless you mean other parts of the texture are rendering in front of it, in which case you'd need to change the z-ordering in the screen's .res script file ("zpos")
Image
User avatar
twincannon
Puny Human staff
 
Posts: 2992
Joined: Sun Apr 03, 2005 10:21 pm
Location: Kingston, New York, USA
Real Name: Michael Zehnich


Return to Dystopia Custom Content

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron